Over Speel-o-Theek Hillegom

Bij Speel-o-Theek Hillegom leen je voordelig speelgoed! Wij hebben een groot aanbod speelgoed voor binnen en buiten voor kinderen vanaf 1 jaar t/m 12 jaar. Of je nu op zoek bent naar educatief speelgoed, buitenspeelgoed of puzzels, wij hebben het! Daarnaast bieden we ook Oud-Hollandse spellen te huur aan. Dit is te huren ook zonder lidmaatschap voor bijvoorbeeld een feestje, familiedag of spelletjesmiddag bij uw op school of organisatie.

Als je klaar bent met spelen, leen je gewoon weer iets anders. Perfect voor heel veel speelplezier en de portemonnee. Wij bieden verschillende en voordelige abonnement aan. Bekijk hier hoe u lid kunt worden!

De Speel-o-Theek wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers. Naast de inname en het uitlenen van speelgoed tijdens openingstijden, zorgt ons team er dagelijks voor dat al het speelgoed netjes blijft, er leuke evenementen worden georganiseerd en de catalogus up-to-date is. Wij kunnen altijd extra hulp gebruiken, lees hier meer over vrijwilligerswerk bij de Speel-o-Theek. Wil je stage komen lopen bij ons? Ook dan ben je van harte welkom om ons te assisteren met de verschillende werkzaamheden!