Het speelgoed is ondergebracht in verschillende categorieën:

Categorie B - Buiten

Speelgoed waarmee je lekker buiten kunt spelen zoals loop en duw karren, driewielers, steppen voor alle leeftijden, skelters, glijbanen, speelhuisjes, waterspeelgoed enz enz.

Categorie C - Constructie

Stapelen, verbinden, bouwen, iets voor jou ? Voorbeelden zijn Kapla, Lego, K’nex, knikkerbanen enz enz. Genoeg om zelfs Bob de Bouwer uren zoet te houden !

Categorie E - Educatief

Speelgoed waarmee een kind iets leert. Zoals kleuren herkennen, klokkijken, lezen, rekenen enz. In deze categorie vallen ook de smartgames, denkspellen die alleen gespeeld kunnen worden.

Categorie F - Fantasie

Binnen deze categorie vallen spelmaterialen waarmee een kind naspeelt wat het ziet en meemaakt. Onder andere speelsets van Vtech en Fischerprice, Duplo en Playmobil, alles voor de pop, alles om te koken of winkeltje te spelen, treinbanen, garages, poppenkasten enz.

Categorie G - Gezelschapsspellen

Spellen om met meerdere personen/kinderen te spelen. We hebben 350 verschillende spelletjes in huis. Voor elke leeftijd is er een ruime keuze.

Categorie H - Hobby

In deze categorie vallen allerlei muziek instrumenten en speelgoed om je creatief uit te leven zoals sjablonen.

Categorie P - Puzzels

Zoeken, herkennen en bijelkaar brengen van vormen….. Puzzels !
Wij hebben legpuzzels, vloerpuzzels, inlegpuzzels, van hout, karton of kunststof. Puzzels van 2 stukjes tot puzzels van 1000 stukjes. Het is al een hele puzzel om er een uit te zoeken !

Categorie Z - Zintuiglijk

Speelgoed voor de allerkleinsten. Een vormenstoof, ballenbaan of ander speelgoed om te stapelen en te sorteren.

De catalogus bekijken