Zoom!

Zoom! Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Groot kijk- en ontdekspel voor kleuters. Met dit superleuke groot kijk- en ontdekspelspel oefenen kleuters spelenderwijs waarnemen, gericht zoeken en samenspelen.

Artikelnummer: G320 Categorie:

Beschrijving

Draai de wijzer op de schijf, dan zie je wat je moet zoeken. Plak alle voorwerpen en personen die je ziet met je schijfjes af. Als de tijd om is, stop je met zoeken en mag je de schijfjes op je scorekaart plakken. Doe daarna de volgende zoekopdracht. Wie het eerst zijn scorekaart vol heeft, wint het spel. Het spel heeft 3 spelborden met in totaal 6 spelkanten met elk een aansprekend thema: in de sneeuw, op het strand, het bos, het heelal, de onderwaterwereld en dieren in Afrika. De zoekopdrachten zijn verdeeld in 12 eenvoudige en 12 moeilijkere.
Het spel is zeer gevarieerd. Door de 6 spelkanten in combinatie met maar liefst 24 verschillende zoekopdrachten zijn de spelmogelijkheden zeer uitgebreid. Kleuters kunnen er zelfstandig mee spelen. Maar je kunt het ook gezellig samen spelen als een spannende wedstrijd.

Aantal spelers: 1 – 4 | Speelduur: flexibel

Extra informatie

Leeftijd

4 – 7 jaar

Merk

Scala